De T-bone Steak is een steak wat van de entrecote en de ossenhaas van een rund wordt versneden. Je kunt de steak herkennen aan het T-vormige bot. Hier komt dan ook zijn naam vandaag. De T-bone steak is een groot stuk vlees. De T-bone bevat twee van de duurste stukken rundvlees. Welteverstaan de entrecote en de ossenhaas. Het gedeelte ossenhaas is een stuk kleiner en bevat ook minder vet dan het entrecote gedeelte. Het is belangrijk dat je hier rekening mee houdt tijdens het bereiden.
Dit maakt de T-bone dan ook uniek en een must try voor alle BBQ fans!
Per stuk:
€37,50 per kg
Magesloten
Di 08:30 t/m 18:00
Wo 08:30 t/m 18:00
Do 08:30 t/m 18:00
Vr 08:30 t/m 18:00
Za 08:00 t/m 16:00
Zo gesloten
Gildeslagerij John Hermanns
Kerkstraat 83
6031 CG, Nederweert
T 0495-632119
Einfo@slagerijhermanns.nl