Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten van Slagerijhermanns en www.slagerijhermanns.nl.

Waar wij in het navolgende schrijven over ‘de Webwinkel’, geldt dit voor Slagerij Hermanns en www.slagerijhermanns.nl. Eventuele algemene voorwaarden van klanten worden hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1. Privacy

De persoonsgegevens die u via onze website www.slagerijhermanns.nl aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, worden enkel gebruikt voor dit doeleinde. Wij zullen uw gegevens nooit delen met derden of voor andere doeleinden gebruiken.

Naast het verwerken van persoonsgegevens via de webwinkel, maken wij ook gebruik van Google Analytics, dat onderzoekt hoe en hoe vaak de website wordt bezocht. Hiervoor gebruiken we ‘cookies’. Dat zijn kleine bestanden die door uw computer worden gedownload als u www.slagerijhermanns.nl of de Webwinkel bezoekt. De gegevens die wij op deze manier verkrijgen zijn anoniem.

2. Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website, waaronder die met betrekking tot de programmatuur, teksten, beelden en geluiden berusten bij Slagerij Hermanns en/of bij diegene van wie wij een licentie of toestemming verkregen hebben. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de websites vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik. Teksten en beelden die wij via derden hebben verkregen zonder licentie vallen niet onder ons intellectueel eigendom. Bent u van mening dat wij zonder rechten iets geplaatst hebben, neem dan contact met ons op zodat wij het van onze website kunnen verwijderen.

3. Veiligheid

Indien u gebruik maakt van www.slagerijhermanns.nl onderdelen of bij ons een bestelling doet in de Webwinkel, kiest u een emailadres als gebruikersnaam en een wachtwoord, waarmee u voortaan toegang krijgt tot de diensten van de Webwinkel. Deze gegevens zijn persoonlijk en wij vragen u hier vertrouwelijk mee om te gaan, uw emailadres en het wachtwoord uitsluitend voor eigen gebruik te hanteren en deze alleen op te slaan op uw eigen computer. Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk te waarborgen dat de website virusvrij is, maar kunnen dat helaas niet garanderen.

4. Prijzen, aanbiedingen en acties

Het kan voorkomen dat prijzen en uiterlijke kenmerken van producten niet juist worden weergegeven of afgebeeld als gevolg van typ-, druk- of zetfouten. In dat geval gelden de werkelijke prijzen en uiterlijke kenmerken en u kunt dan geen aanspraak maken op levering op grond van de foutief weergegeven informatie.

5. Informatie via de websites

De informatie op de Webwinkel wordt van tijd tot tijd aangepast. Indien u fouten op de site(s) aantreft, stellen wij het zeer op prijs wanneer u ons dat meldt via info@hermanns.gildeslager.nl. De Webwinkel bevat links naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. Wij kunnen echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de websites van derden.

6. Wijziging en overige toepasselijke voorwaarden

Wij kunnen deze algemene voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra u een nieuwe bestelling bij ons plaatst. U geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.

7. Ophalen en bezorgen

Momenteel is het enkel mogelijk om bestellingen die via de webwinkel zijn gedaan op te halen in onze winkel, tenzij anders met ons overeengekomen. U kunt ons bellen (0495-632119) of een e-mail sturen (info@hermanns.gildeslager.nl) voor de mogelijkheden. Wij verzekeren niet dat we de producten kunnen bezorgen. Bezorging via de post is nooit mogelijk omdat wij altijd werken met verse producten.

Het is mogelijk dat de productietermijnen afwijken van wat op de Webshop aangegeven staat, bijvoorbeeld door extreme drukte of beperkingen bij leveranciers. Dit geeft u geen recht op restitutie of weigering van uw bestelling.

8. Prijzen en bezorgkosten

Voor alle producten geldt dat u de prijs betaalt die het artikel op het moment van afrekening van uw bestelling kost. Die prijs kan positief of negatief afwijken van de actuele prijs op de Webwinkel op het moment dat u uw boodschappen ontvangt.

De aanbiedingen die op de sites worden vermeld, gelden alleen voor bestellingen die worden betaald binnen de periode waarvoor de aanbieding geldt.

9. Betaling van bestelling

Betalingen gebeuren via iDeal. Bestellingen die niet door onze payment service provider zijn goedgekeurd, worden niet geleverd. Als dit gebeurd stellen wij u hierover op de hoogte. U moet altijd een bestelbevestiging per e-mail krijgen, anders is uw bestelling niet officieel en zal deze niet uitgeleverd worden. In zo’n geval kunt u ons bellen of e-mailen.

Het is niet mogelijk een bestelling via de Webwinkel te annuleren nadat de bestelling door ons is bevestigd.

11. Retourneren

Het is wettelijk niet mogelijk uw bestelling te retourneren, omdat het om verse producten gaat.

12. Klachtenprocedure

Wij staan garant voor goede kwaliteit. Als een product niet goed is kan u deze terugbrengen naar onze winkel. Wij zullen het product beoordelen en u een nieuw product van gelijke waarde verschaffen als wij u in het gelijk stellen. Deze garantie geldt tot 24 uur na het ophalen van de producten in de winkel.

13. Overige

De producten op onze Webshop zijn bestemd voor eindgebruikers en het is niet de bedoeling dat u ze doorverkoopt. Wij behouden ons daarom het recht voor om bestellingen om ons moverende redenen niet uit te leveren, bijvoorbeeld aan mogelijke wederverkopers, en om een maximum te verbinden aan de te bestellen hoeveelheden van bepaalde artikelen.

Heeft u een bedrijf en wilt u producten van Slagerij Hermanns in uw restaurant of winkel bereiden of verkopen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.