Piggy sparen

Piggy

Bij Gildeslagerij Hermanns kunnen klanten vanaf nu bij iedere aankoop punten sparen, die natuurlijk in te wisselen zijn voor allerlei leuke (en lekkere) prijzen.

Van gratis Jachtworst (de beste kookworst van Nederland) en een gratis gourmetschotel tot een waardebon. Met Piggy kunt u volop sparen bij Gildeslagerij Hermanns. Piggy is dé klantenkaart van Nederland. Steeds meer winkels sluiten zich aan bij dit systeem, zodat u overal met hetzelfde systeem kunt sparen.

En Gildeslagerij Hermanns is de eerste in Nederweert waar u deze punten kunt gaan sparen!

Hoe werkt het?

Punten sparen met Piggy is heel gemakkelijk. U kunt een Piggy-kaartje ophalen in de winkel of de app downloaden. Telkens wanneer u iets koopt bij ons in de slagerij, scannen we uw code op de iPad in de winkel. Met ieder gescand product verzamelt u punten die ook weer in onze winkel kunnen worden verzilverd. Benieuwd hoeveel punten u al heeft gespaard? Dat kunt u op ieder moment van de dag vinden in uw Piggy App, uw persoonlijke pagina op de Piggy website én op de iPad in onze winkel.

Meedoen

Het Piggy-sparen kost u helemaal niets! Het enige wat u hoeft te doen is uw e-mailadres achterlaten, zodat we de punten op uw pasje of in uw app kunnen bijschrijven. Vanaf dat moment is het sparen geblazen! Doet u mee met ons spaarprogramma? Kom dan naar de winkel, wij leggen u er graag meer over uit en kunnen u helpen bij uw registratie.

Waar Spaar Je Voor?

Wilt u weten hoeveel punten u heeft? U kunt inloggen op de site van Piggy om de gespaarde punten te zien.

150 punten 1 Grillworst, naturel, hamkaas, saté.
150 punten 1 ons PEELHAM uit eigen droog kelder.
250 punten 4 Peelburgers
400 punten BUTCHER WINE (rood of Wit)
750 punten Keramisch pannetje 20cm eenmalig, OP=OP
900 punten Keramische wok 28cm eenmalig, OP=OP
1000 punten Cadeaubon van €15,- (niet inwisselbaar tijdens de feestdagen)
1000 punten SMOKEY GOODNESS BOOK. Waarde €24,99, OP=OP
1100 punten BBQ Voordeelpakket (folder)
2000 punten 1 PARTYPAN (zonder inhoud)
2000 punten HAPPY PAN naar keuze