Piggy sparen

Piggy

Bij Gildeslagerij Hermanns kunnen klanten vanaf nu bij iedere aankoop punten sparen, die natuurlijk in te wisselen zijn voor allerlei leuke (en lekkere) prijzen.

Van gratis Jachtworst (de beste kookworst van Nederland) en een gratis gourmetschotel tot een waardebon. Met Piggy kunt u volop sparen bij Gildeslagerij Hermanns. Piggy is dé klantenkaart van Nederland. Steeds meer winkels sluiten zich aan bij dit systeem, zodat u overal met hetzelfde systeem kunt sparen.

En Gildeslagerij Hermanns is de eerste in Nederweert waar u deze punten kunt gaan sparen!

Hoe werkt het?

Punten sparen met Piggy is heel gemakkelijk. U kunt een Piggy-kaartje ophalen in de winkel of de app downloaden. Telkens wanneer u iets koopt bij ons in de slagerij, scannen we uw code op de iPad in de winkel. Met ieder gescand product verzamelt u punten die ook weer in onze winkel kunnen worden verzilverd. Benieuwd hoeveel punten u al heeft gespaard? Dat kunt u op ieder moment van de dag vinden in uw Piggy App, uw persoonlijke pagina op de Piggy website én op de iPad in onze winkel.

Meedoen

Het Piggy-sparen kost u helemaal niets! Het enige wat u hoeft te doen is uw e-mailadres achterlaten, zodat we de punten op uw pasje of in uw app kunnen bijschrijven. Vanaf dat moment is het sparen geblazen! Doet u mee met ons spaarprogramma? Kom dan naar de winkel, wij leggen u er graag meer over uit en kunnen u helpen bij uw registratie.

Waar Spaar Je Voor?

Wilt u weten hoeveel punten u heeft? U kunt inloggen op de site van Piggy om de gespaarde punten te zien.

150 punten GRILLWORST naar keuze
150 punten Stamppotrolletje, boerenkool, zuurkool, hutspot
200 punten Schulpsap naar keuze
200 punten Paul's pie naar keuze
250 punten Gebraden balletjes in tomatensaus
250 punten 500 gram braadworst
250 punten 4 Peelburgers
295 punten 1x Balkenbrij uit eigen worstmakerij
300 punten 1 Liter soep uit eigen keuken
400 punten 500 gram Runderpoulet
600 punten 1 KG half om half gehakt
750 punten 500 Gram Zuid Amerikaanse ribeye steak

800 punten

1000 punten

4 Botermalse kogelbiefstukken van het Belgische Witblauwe rund

Cadeaubon twv €15,-