Speklappen zijn afkomstig van het buikspek. Dat is de magerste spek soort. Speklapjes zijn zowel met als zonder zwoerd verkrijgbaar. Krokant uitgebakken geeft het zwoerd een extra lekkere smaak aan het vlees.
per stuk
€1,60 per 100 gram
Bakken 7-10 min
Barbecuen 7-10 min
Grillen 7-10 min
Gekoeld bij ≤ 4°C 2-3 dagen; diepvries 3 maanden
100% Ruyghveen varkensvlees
Magesloten
Di 08:30 t/m 18:00
Wo 08:30 t/m 18:00
Do 08:30 t/m 18:00
Vr 08:30 t/m 18:00
Za 08:00 t/m 16:00
Zo gesloten
Gildeslagerij John Hermanns
Kerkstraat 83
6031 CG, Nederweert
T 0495-632119
Einfo@slagerijhermanns.nl