Babi pangang betekent letterlijk ‘geroosterd varken’ maar wordt als gerecht in Nederland met name gegeten (of afgehaald) bij Chinees-Indische restaurants. Onze babi pangang bestaat uit gemarineerd en gegrild Ruyghveen varkensvlees op atjar tjampoer, met zoetzure ‘speciale’ saus eroverheen. Het wordt geserveerd met witte rijst of nasi.
Onze maaltijden worden in handige kookzakjes van 500 gram verpakt.
€9.25 per 500 gram
Leg het kookzakje voor 10/15 minuten in een pannetje met kokend water. Hierna open knippen en serveren
Gekoeld bewaren onder 7 graden. Zie verpakking voor THT. Onze kookzakjes hebben een lange THT.
varkensvlees 44.8%, water, suiker, zout, tomatenpuree, azijn, gemodificeerd zetmeel, uien, aroma, specerijen, e202, knoflook, gember, sojabonen (soja), tarwe (gluten), natuurazijn, augurk, e260, mosterd (mosterd), e100, e101i, specerijenextract, peper, zonnebloemolie, witte kool, paprika, wortel, melasse, gehydrolyseerd soja eiwit (soja), e150 (a), tarwebloem (gluten), e270 en e330
Magesloten
Di 08:30 t/m 18:00
Wo 08:30 t/m 18:00
Do 08:30 t/m 18:00
Vr 08:30 t/m 18:00
Za 08:00 t/m 16:00
Zo gesloten
Gildeslagerij John Hermanns
Kerkstraat 83
6031 CG, Nederweert
T 0495-632119
Einfo@slagerijhermanns.nl