Afkomstig uit eigen weide

Belgisch Wit Blauw Nederweert

Ons Rundvlees is van het type Belgisch Wit Blauw, wat kenmerkend is voor mager, botermals vlees. Het rundvlees is afkomstig uit eigen weide, nabij de Daatjeshoeve in Nederweert, waar de natuur haar werk nog mag doen.

De runderen groeien in vrijheid op en eten alleen datgene wat ze echt lekker vinden, gras en lekkere klavertjes. Rust en nostalgie zijn de ingrediënten voor echt lekker vlees.

Een greep uit ons Belgisch Wit Blauw assortiment

Rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit

Black Angus Noord-Amerika

Noord-Amerikaans Black Angus Beef is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit en is heerlijk mals van smaak. PM Black Angus Beef is een uniek product dat uitermate geschikt is voor gerenommeerde restaurants en de beste kwaliteitsslagers.

PM Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet.
Het vlees van deze runderen is een culinaire delicatesse vanwege zijn hoge graad van marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.

De stamboom Angus wordt gefokt middels een door de USDA gecertificeerd programma en voldoet aan de diervriendelijke ‘Humane Farm Animal Care’-programma normen.

Dit kwaliteitsrundvlees wordt gefokt in overeenstemming met het NHTC-programma. NHTC wil zeggen ‘Non-Hormone Treated Cattle’; niet met hormonen behandeld rundvlees. Dit alles met als doel een mals, sappig en bijzonder smaakvol vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren.

Een greep uit ons Black Angus assortiment