Heerlijk malse steak gesneden van het Belgisch witblauwe rund. Deze steak is gemarineerd en omwikkeld met een pittige peperrand.
Per 125 gram
€3,75 per 100 gram
Bereidingswijze voor in de grillpan
Haal de steak 1 uur voordat het vlees de grillpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
Zorg dat de grillpan goed heet is. Bak de pepersteak rondom in 1 minuut bruin.
Vervolgens ongeveer 3 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
Bereidingswijze voor op de BBQ
Haal de steak 1 uur voordat het vlees de BBQ op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
1 minuut kort roosteren boven heet vuur in het midden van de BBQ.
Vervolgens ongeveer 3 minuten rustig laten garen aan de zijkant van de BBQ. Draai de steak regelmatig om.
Gekoeld bij ≤ 4°C 2-3 dagen
Magesloten
Di 08:30 t/m 18:00
Wo 08:30 t/m 18:00
Do 08:30 t/m 18:00
Vr 08:30 t/m 18:00
Za 08:00 t/m 16:00
Zo gesloten
Gildeslagerij John Hermanns
Kerkstraat 83
6031 CG, Nederweert
T 0495-632119
Einfo@slagerijhermanns.nl