Een varkensschnitzel is een dun lapje vlees, dat is platgeslagen. Het is afkomstig van de varkensham of fricandeau.
Schnitzels zijn ‘met de draad mee’ van een stuk fricandeau gesneden, hierdoor trekt het vlees tijdens de bereiding niet krom. Schnitzels zijn vaak kant en klaar gepaneerd te koop.
Ongepaneerde schnitzels altijd even door de bloem wentelen voor het bakken voor een mooi eind resultaat.
€2.99 – €3.98
Bakken 12-15 minuten
Gekoeld bij ≤ 4°C 2-3 dagen; diepvries 3 maanden
varkensvlees 79.4%, water, bloem (tarwe en gluten), keukenzout, e451, e450, e262, e621, tomatenpoeder, lactose (melk), melkeiwit, gehydrolyseerd plantaardig soja-eiwit (soja), gemodificeerd zetmeel, uien, zetmeel, glucosesiroop, paprika, e401, e412, zout, soja, e415, champignons, tarwezetmeel , dextrose, kippeneigeelpoeder (eieren), e500, tarwe, gehydrolyseerd eiwit, e160 (b), knoflookpoeder, e262/e331, paprikaextract, maltodextrine, e301/e300, e627, specerijextract of natuurlijke aroma of aroma, chilipoeder, uipoeder, paprikapoeder, plantaardige olie (zonnebloem), peper, peterselie, aroma, e631, mosterdmeel (mosterd), e211, gistextract, cayenne, komijn, koriander, natuurlijk ui aroma, oregano, kruidnagel en piment
Magesloten
Di 08:30 t/m 18:00
Wo 08:30 t/m 18:00
Do 08:30 t/m 18:00
Vr 08:30 t/m 18:00
Za 08:00 t/m 16:00
Zo gesloten
Gildeslagerij John Hermanns
Kerkstraat 83
6031 CG, Nederweert
T 0495-632119
Einfo@slagerijhermanns.nl