Kalfsgehakt in de verhouding 80/20, lekker mager dus.
Per 100 gram
€1,60 per 100 gram
Wat u in de pan overhoudt aan vet kunt u gebruiken om een heerlijke jus te maken. Dit doet u door na het braden het gehakt uit de pan te halen. Zet dan het braadvocht in de pan op hoog vuur, voeg een klein scheutje bouillon of water toe en roer goed door met een vork, dan krijgt u een goede jus.
Uitstekend geschikt voor kalfsgehaktballen, soepballetjes en lekker voor door de pasta.
Rauw kalfsvlees; maximaal 2 dagen in de koelkast bij een temperatuur van +/- 4 graden
In de diepvries kan het 6 tot 12 maanden bewaard worden
Kalfsvlees
Magesloten
Di 08:30 t/m 18:00
Wo 08:30 t/m 18:00
Do 08:30 t/m 18:00
Vr 08:30 t/m 18:00
Za 08:00 t/m 16:00
Zo gesloten
Gildeslagerij John Hermanns
Kerkstraat 83
6031 CG, Nederweert
T 0495-632119
Einfo@slagerijhermanns.nl