Een steelkotelet wordt ook wel een ribkotelet of ribkarbonade genoemd en heeft een ribbeentje.
Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.
De steelkotelet geldt als een malse en magere karbonade. Zonder ribbeentje heet de steelkoteleteen filetlapje.
De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte.
Per 170 gram
€2.81
Bakken +/- 15 – 20 minuten
Gekoeld bij ≤ 4°C 2-3 dagen; diepvries 3 maanden
100% Ruyghveen varkensvlees
Magesloten
Di 08:30 t/m 18:00
Wo 08:30 t/m 18:00
Do 08:30 t/m 18:00
Vr 08:30 t/m 18:00
Za 08:00 t/m 16:00
Zo gesloten
Gildeslagerij John Hermanns
Kerkstraat 83
6031 CG, Nederweert
T 0495-632119
Einfo@slagerijhermanns.nl